
به گزارش ComputerWorld این اولین بار است که دانشمندان توانستند یک قطعه الکترونیکی را مستقیماً با فیبر نوری تلفیق کنند. به گفته دانشمندان تبدیل نور به سیگنالهای الکترونیکی و برعکس برای انتقال و پردازش دادهها در آینده نزدیک بسیار حیاتی است. هم اکنون میتوان اطلاعات را از طریق کابلهای فیبر نوری در سطح جهان منتقل کرد. با این همه برای دریافت و پردازش دادهها از طریق یک رایانه باید آنها را به سیگنالهای الکترونیکی تبدیل کرد.
برای تبدیل نور به سیگنالهای الکترونیکی باید از قطعات اختصاصی مثل تراشههای سیلکونی استفاده کرد و آنها را به منبع نوری وصل کرد. چنین قطعاتی هم فضای زیادی اشغال میکند و هم بر پیچیدگی معماری سیستم الکترونیکی نوری میافزاید. از طرف دیگر از آنجا که فیبرهای نوری گرد و مدور و تراشهها مسطح است، ترکیب این به یکدیگر بسیار مشکل ساز است. اما در روش جدید تراشههای حاوی فیبر نوری صدبرابر کوچکتر از تراشههای الکترونیکی هستند که با فیبر نوری ترکیب میشوند.
دانشمندان به کمک روشهای شیمیایی موفق شدند مواد نیمه هادی موجود بر روی تراشههای الکترونیکی را به صورت لایه لایه با فیبرهای نوری ترکیب کنند. تراشه جدید ساخته شده از فیبرنوری که به عرض ۱۰ میکرون و طول چند سانتیمتر است ظرفیت دریافت حدود ۳ گیکاهرتز اطلاعات از کابلهای فیبر نوری را دارا است.
دانشمندان معتقدند ساخت تراشههای الکترو نوری خواهد توانست دنیای فناوری را متحول کند و علاوه بر آن باعث ظهور فناوریهای جدیدی شود که هنوز برای انسان غیرقابل پیش بینی است.
دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا قرار است نتایج پژوهشهای خود در این زمینه را در شماره آینده نشریه علمی Nature Photonics منتشر کنند.

استفاده از دارونماها یا انجام فعالیتهایی مانند جدول حل کردن که میتواند ذهن را درگیر کند، در کاهش درد مؤثر است اما اگر همزمان از هر دوی این روشها استفاده شود، احساس درد بیشتر کاهش مییابد.

استاد دانشگاهی در ایتالیا یک موتور جستوجوگر اجتماعی را طراحی کرده است که کاربرانی را که علاقهمند به جستوجوی موضوعات مشابه هستند، به یکدیگر معرفی و امکان برقراری ارتباط بین آنها را میسر میکند.
به گزارش وب سایت بلومبرگ این موتور جستوجوگر که ولونیا (Volunia) نام دارد به طور آزمایشی راه اندازی شده است. این جستوجوگر که هم اکنون از ۱۲ زبان مختلف پشتیبانی میکند، نشانگر گوشهای از چشم انداز آینده موتورهای جستوجو گر است.
ماسیمو مارچیوری، استاد دانشگاه پاردوئا و طراح این موتور جستوجو اولین کسی است که مفاهیم اَبراطلاعات (hyper-information) و ابرجستجو (hyper- search) را در حوزه موتورهای جستوجو معرفی کرده است. ایده او در این زمینه توسط شرکتهایی مثل گوگل بسط و توسعه یافته است.
وی پیش بینی کرده است موتور جستوجوی ولونیا خواهد توانست سازوکار جستوجوگرهای بزرگی مثل یاهو و گوگل را تغییر دهد. زمانی که مارچیوری برای اولین بار در کنفرانسی در باره مفهوم ابر-جستوجو صحبت کرده بود، لری پیج، یکی از بنیانگذاران گوگل خود را به او رسانده بود و خود را شیفته این موضوع معرفی کرده بود. لاری پیج از مارچیوری خواسته بود اجازه دهد از این مفهوم استفاده کند.
ولونیا که کپی رایت آمریکا را دارد، هم اکنون به طور آزمایشی عرضه شده و قرار است در آیندهای نزدیک به زبانهایی چون عربی، ژاپنی و روسی نیز عرضه شود.
منبع : همکاران سیستم
به گزارش خبرنگار سایت طلانیوز قیمت سکه طرحقدیم 825 هزار تومان، طرح جدید 820 هزار تومان است که قیمت هر کدام نسبت به دیروز تقریبا 30 هزار تومان کاهش داشته است.
همچنین طبق قیمت اعلام شده توسط اتحادیه طلا و جواهرتهران هر نیمسکه با قیمت 395 هزار تومان و ربعسکه بهار آزادی با قیمت 207 هزار تومان به فروش رسید که نیمسکه حدود 7 هزار تومان و ربع سکه با سه هزار تومان کاهش نسبت به دیروز در بازار به فروش می رسد و سکه گرمی به قیمت 105 هزار تومان فروخته شد.
منبع : طلانیوز
سونی اریکسون اعلام کرده است که با همکاری شرکت بیلابونگ نسخه جدیدی از گوشی اکسپریا اکتیو خود را وارد بازار خواهد کرد. نسخه جدید اکسپریا اکتیو که برای کاربران ورزشکار طراحی میشود قرار است در برابر آب و گرد و غبار مقاوم باشد.
به گزاش رویترز گوشی اکسپریا اکتیو دارای یک پردازنده یک گیگاهرتزی، صفحه نمایش ۳ اینچی و دروبین ۵ مگاپیکسلی است و با سیستم عامل اندروید کار میکند. اما حالا سونی اریکسون تصمیم گرفته به کمک شرکت بیلابونگ ویژگیهای دیگری همچون صفحه نمایش ضدخش، ضدآب و ضد غبار و قابلیت لمس با انگشت خیس را نیز به آن اضافه کند.
بیلابونگ در واقع برندی است که از سبک زندگی خاص و ارزشهای افراد علاقهمند به ورزشهایی مثل موج سواری، اسکی و اسکیت حمایت میکند. سونی اریکسون تصمیم گرفته با همکاری با این شرکت نظر مخاطبان خاص را به اکسپریای خود جلب کند. قابلیتهای جدید نسخه جدید اکسپریا اکتیو به ورزشکاران این رشتههای ورزشی امکان میدهد که از این گوشی هوشمند در هنگام انجام فعالیتها و تمرینات ورزشی خود استفاده کنند.
شرکت بیلابونگ اعلام کرده است ورزشکاران شرکت کننده در رویدادهای ورزشی که در سنگاپور، استرالیا و هائیتی برگزار میشود اولین کسانی خواهند بود از این گوشی استفاده میکنند. این شرکت در همکاری با سونی اریکسون، علایق مشتریان و مخاطبان ورزشکار خود را در نظر گرفته است. عکاسی، استفاده از رسانههای اجتماعی، برنامهها و نرم افزارهای ورزشی هیجان انگیز و موسیقی از جمله مهمترین علایق این گروه از کاربران برشمرده شده است. شرکت بیلا بونگ ابراز امیدواری کرده است با همکاری با سونی اریکسون بتواند همه این علایق را در قالب نرم افزارهای کاربردی و ویژگیهای گوشی اکسپریا اکتیو برآورده کند.
منبع : همکاران سیستم