
یك متخصص تغذیه گفت: روزانه بیش از یك میلیارد فنجان چای در دنیا مصرف می شود كه وجود كافئین، فلوئور و بخصوص آنتی اكسیدان ها و تانن ها در چای، از بروز برخی سرطان ها پیشگیری می كند اما مصرف بیش از حد آن توصیه نمی شود.
'پریسا ترابی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: یكی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در دنیا بخصوص كشورهای آسیایی مانند ایران، چای است.
وی اضافه كرد: مصرف بیش از سه فنجان چای در روز به دلیل دریافت كافئین زیاد، قند یا شكری است كه همراه این نوشیدنی مصرف می شود و نیز به دلیل كاهش جذب آهن موجود در مواد غذایی به افراد توصیه نمی شود.
وی تاكید كرد عادت به مصرف روزانه چای در كودكان می تواند به مرور باعث كم اشتهایی و كم آبی بدن شود.
این متخصص تغذیه درباره مصرف نوعی چای موسوم به 'چای سفید' گفت: این نوع از چای بیشترین مقادیر آنتی اكسیدان ها و كمترین مقدار كافئین را در مقایسه با سایر چای ها دارا است و به دلیل عدم انجام فرآیند های مرسوم، رنگ سفید آن غالب است.
وی اظهار داشت: چای سبز نیز نوعی چای است كه آنزیم های موجود در برگ سبز چای به وسیله بخار غیرفعال می شود و از این رو، مقدار پلی فنل ها یا همان آنتی اكسیدان موجود در برگ سبز چای بیشتر از چای سیاه بوده و خواص درمانی آن بیشتری است.
به گفته وی؛ اثربخشی چای سبز زمانی است كه روزانه دو فنجان به صورت مستمر مصرف شود.

كارشناس اداره سلامت روان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: احساس درد در ناحیه قلب ، درد ، كتف ، دست و پا به همراه لرزش و پرش عضلانی از نشانه های استرس است .
وی ادامه داد: استرس با سن، جنس، وضعیت تاهل، رضایت شغلی، وضعیت مسكن، تحصیلات، تعادل بین میزان درآمد و هزینۀ زندگی در ارتباط است و افسردگی، اضطراب، وسواس، پرخاشگری و دردهای جسمی به دلیل استرس تشدید می شوند.
این كارشناس خاطرنشان كرد : استرس موجب اختلالات جسمی چون ضربان قلب، اختلال در تنفس و گوارش و احساس دردهای استخوانی و جسمی می شود.
باشتی یادآور شد : هر عملی كه موجب برهم خوردن تعادل روانی انسان و تغییرات سریع احساسی،عاطفی، خلقی و رفتاری شود، استرس زا محسوب می شود .همچنین عدم توانایی در برقراری ارتباط با دیگران، احساس خودكم بینی، ترس از اظهار وجود، از دست دادن اعتماد به نفس و نومیدی استرس زا است.
به گفته وی مرگ عزیزان، ستیزه و جدایی در كانون خانواده، ترس از بیكاری، نداشتن امكانات مناسب اجتماعی، شهرنشینی و سكونت در محلات پرجمعیت و ماندن در ترافیك سنگین در راه خانه و محیط كار از دیگر عوامل استرس زا هستند .

تقریباً 90 درصد از بیماران مبتلا به سردرد دچار سر دردهای عصبی هستند كه مهمترین علت این سردردها هیجانات عصبی است .

مایکروسافت به احتمال زیاد در جریان کنگره جهانی موبایل که در پایان ماه جاری میلادی برگزار خواهد شد، از این لوگو پرده برداری خواهد کرد.
استیو بالمر مدت هاست میداند که عرضهٔ ویندوز ۸ با ریسک بالایی همراه است و لذا سعی دارد با تغییرات زیاد شرایط را برای یک عرضه موفق آماده سازد. این ویندوز دنباله روی محیط قبلی ویندوزهای دیگر نیست و با یک معماری جدید و ویژگیهای ابداعی بسیار زیاد دیگر، میتواند رقابت بهتری با سیستم عامل اپل و آندروید داشته باشد.
مایکروسافت امیدوار است که مردم تغییر لوگوی آن را دوست داشته باشند و بتواند به عموم مردم نشان بدهد که از گذشته فاصله گرفته است.
شاید مایکروسافت بتواند با تغییر لوگو ذهنیت مردم را نسبت به عملکرد ناامید کننده برخی از سیستم عاملهایش تا حدودی تغییردهد. کاری که اینتل با تغییر لوگوی پردازندههایش انجام داد.

قانون حذف کنکور در سال ۱۳۸۶ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که مطابق آن، کنکور باید تا سال ۱۳۹۰ حذف و رقابت داوطلبان بر اساس سوابق تحصیلی صورت میگرفت.
وی در گفتوگو با خانه ملت با بیان اینکه پیشنهاد کمیسیون آموزش و تحقیقات برای حذف کنکور سال 91 بود، تصریح کرد: امیدواریم بین سالهای 92 تا 93 آن سالی که میتواند بهترین نتیجه را با حذف کنکور داشته باشد، انتخاب شود.