
همانطور كه ميدانيد، شبكههاي بيسيم از امواج به عنوان رسانهاي براي انتقال اطلاعات در بسته هوايي استفادهميكنند. امواج مانند كابلها قابل كنترل و مهار شدن نيستند و هركسي كه در طيف فركانسي اين امواج باشد، ميتواند آنها را دريافت كند. بنابراين، خاستگاه امنيت شبكههاي بيسيم از اينجا است. شما ميتوانيد اطلاعات خود را بدون هيچگونه محدوديتهاي امنيتي در هوا رها كنيد يا با استفاده از روشهاي رمزنگاري، آنها را به صورت رمزنگاري شده درآورده و منتقل كنيد. براي محافظت از اطلاعات محرمانه خود بايد با استفاده از يك رشته بيتها كه در واقع رمز عبور شما هستند، دادهها را رمزنگاريكرده و ارسال كنيد. در دستگاههاي مقصد با استفاده از همان رمزعبور، دادهها رمزگشايي ميشوند.

ویژگیهای شاهنامهی بایسنقری
در سال 1426 میلادی (829 مهی) شاهزاده بایسنقر میرزای تیموری، از هنرمندان ایرانی که در کتابخانهی او در شهر هرات سرگرم کتابآرایی بودند، خواست تا دستنویسی از شاهنامهی فردوسی فراهم کنند و برگههای آن را با نقشهای مینیاتوری بیارایند. پس چهل تن از سرآمدان هنر ایران، به سرپرستی استاد جعفر تبریزی، دست به کار شدند و سه سال پس از آن اثری را به شاهزادهی تیموری و کتابخانهی او پیشکش کردند که از دید خوشنویسی، جلدسازی، زرافشانی، جدولکشی، سرلوحنگاری، زرینهکاری و طلااندازی، همانندی برای آن نمیتوان یافت. شاهنامهی بایسنقری برجستهترین نمونهی «مکتب هنری هرات» (شیوهای از نقاشی مینیاتوری) به شمار میرود.
یک ریاضیدان ایرلندی از الگوریتمی پیچیده و میلیونها ساعت از زمان ابررایانهها استفاده کرد تا بتواند پاسخ معمایی مهم وحل نشده در ریاضیات سودوکو را بیابد. بازی سودوکو که اولین بار در ژاپن همه پسند شد، از یک مربع 9 در 9 تشکیل شده که هر سطر و ستون آن باید با اعداد 1 تا 9 پر شود یهطوری که هر عدد در هر ستون، سطر یا 9 مربع 3در3 فقط بار ظاهر شود.
به گزارش نیچر، گری مکگوایر از کالج دانشگاهی دوبلین در اثباتی که در اول ژانویه روی اینترنت قرار گرفت، نشان داد که کمترین تعداد راهنماییها (یا ارقام ابتدای بازی) که برای تکمیل یک بازی لازم است، 17 خانه است و جدولهایی با 16 راهنمایی یا کمتر، پاسخ یکتایی ندارند. بیشتر سودوکوهای روزنامهای چیزی در حدود 25 راهنمایی دارند، و هرچه که تعداد راهنماییها بیشتر شود، سختی معما هم کمتر میشود.
ریاضیدانان شرکت کننده در کنفرانسی که در هفتم ژانویه در بوستون ماساچوست برگزار شد، به اتفاق آرا بر این باور بودند که اثبات مکگوایر احتمالا معتبر است و پیشرفت بزرگی در حوزه رو به گسترش ریاضیات سودوکو محسوب میشود.
به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (4 فوریه / 15 بهمن)، "کلارا لاِزن" دانش آموز 10 ساله کانزاسی در سر کلاس علوم خود توانست "تترانیتراتاکسی کربن" را کشف کند، مولکولی که از اکسیژن، نیتروژن و کربن ساخته شده است.
این مولکول از ویژگی های جالب توجهی برخوردار است، از جمله می توان از آن در مواد منفجره و یا مخازن انرژی استفاده کرد. اکنون نام لاِزن به عنوان یکی از نویسندگان مقاله ای که درباره این مولکول منتشر شده، ذکر شده است.
"کنت بوئر" معلم علوم کلارا در کلاس درس علوم گلوله ها و میله های مدل سازی مولکول را که برای مدلسازی مولکولهای ساده به کار گرفته می شوند، در اختیار دانش آموزانش قرار داد و کلارا بلافاصله اتمهای اکسیژن، نیتروژن و کربن را به شکلی پیچیده و گیج کننده در کنار یکدیگر قرار داده و از معلم خود پرسید که آیا یک مولکول واقعی ساخته است؟
بوئر که از دیدن چنین ساختار پیچیده ای شگفت زده شده بود از این مدل مولکولی عکسبرداری کرد و آن را برای یکی از دوستان شیمیدان خود در دانشگاه هامبولد ارسال کرد و وی نیز این مولکول را به عنوان مولکولی کاملا جدید و قابل قبول اعلام کرد.
بر اساس گزارش مهر از پاپ ساینس، این مولکول جدید در طبیعت وجود ندارد از این رو باید آن را در آزمایشگاه به وجود آورد که نیازمند زمان و تلاش فراوان است، از این رو دوست شیمیدان بوئر، "رابرت زولنر" مقاله ای درباره این مولکول نوشت و نام دانش آموز 10 ساله را نیز به عنوان یکی از نویسندگان همکار در آن به ثبت رساند.
منبع : جام نیوز

اين نرمافزار هوشمند با انبوهي از ويژگيها به صورت بستهاي كامل عرضه شده است. يكي از ويژگيهاي آن،قابليت قدرتمند ضدسرقت است كه به قربانيان كمك ميكند تا تلفن همراه مفقود شده خود را بيابند.
به گزارش ایتنا، تكيه بر شانس براي يافتن دستگاههاي مفقود شده هميشه آسان نيست، اما به نظر ميرسد با موبايل سكيوريتي كوييكهيل شما نه تنها ميتوانيد شانس خود را تقويت كنيد بلكه واقعاً ميتوانيد دستگاه گمشده خود را بيابيد.
اخيراً تكنولوژيهاي كوييكهيل، پيشرو در ارائه راهكارهاي امنيتي با معرفي محصولات Mobile Security و حضوردر بازار اندوريد، به حوزه امنيت موبايل وارد شده است. اين نرمافزار هوشمند با انبوهي از ويژگيها مانند محافظ ويروس، مسدودسازي تماس، مسدود كردن پيامك، قابليت ضد سرقت و محافظت از داده به صورت بستهاي كامل عرضه شده است.
خبرگزاری فارس: کاربرانی که فراموش کرده اند تازه ترین وصله امنیتی مرورگر ویندوز مدیا پلیر را نصب کنند در معرض حملات خطرناکهکری قرار دارند.
به گزارش فارس به نقل از تک تری، مایکروسافت هفته گذشته وصله به روزرسان تازه ای را برای نرم افزار چندرسانه ای ویندوز مدیا پلیر عرضه کرد. تعلل بسیاری از کاربران در نصب این وصله به روزرسان موجب سوءاستفاده هکرها و تلاش آنها برای نفوذ به رایانه های شخصی کاربران شده است.
وصله مذکور که در قالب بولتن امنیتی MS12-004 عرضه شده درجه بندی بسیار مهم دریافت کرده و دو آسیب پذیری را در این پلیر برطرف می کند.
یافته های موسسه امنیتی ترندمیکرو نشان می دهد که هکرها کاربران را به بازدید از وب سایت هایی که در آنها ویدیویهای آلوده به کدهای مخرب جاسازی شده تشویق می کنند و وقتی کاربران برای مشاهده این ویدیوها با ویندوز مدیا پلیر تلاش می کنند، بی سر وصدا به انواع کرم و بدافزار آلوده می شوند.
مایکروسافت هم مانند ترندمیکرو به کاربرانش هشدار داده این وصله امنیتی و دیگر وصله های عرضه شده در هفته گذشته را بارگذاری و نصب کنند.
فرارسیدن جشن سده(۱۰بهمنماه) را به ایرانیان شادباش میگوییم
جشن سده مانند نوروز و مهرگان از جشنهای بزرگ ایرانیان بوده و پیوند ویژهای با «آتش» دارد. از روزگاران باستان تاکنون این جشن در دهمین روز بهمنماه که صدمین روز از زمستان بزرگ(زمستان بزرگ از یکم آبانماه آغاز میشده است) برگزار شده است. آنان بر این باور بودند که پس از این روز از سرمای زمستان آرامآرام کاسته خواهد شد.
از اینرو در روزِ جشن، به دشت و صحرا رفته، هیزم و خار فراهم آورده و با فرارسیدن شب و پایین رفتن آفتاب، آتش بزرگی افروخته و همگان در پیرامون آن دستدردست هم به نیایش و شادی میپرداختند. گردهماییای که همازوری را میرساند. همازوری در اینکه، همهی انسانها دارای سرچشمهای واحد هستند.
پس از آنکه کنترلگر حرکتی کینکت در میان کاربران دستگاههای ایکس باکس ۳۶۰ با استقبال زیادی مواجه شد، حالا مایکروسافت تصمیم گرفته است این فناوری را بر روی نسل جدید لپتاپها نیز عرضه کند.
خبرهای منتشرشده درباره این تصمیم مایکروسافت حاکی از این است که ایسوس از جمله اولین شرکتهایی خواهد بود که نت بوکهایی با سیستم عامل ویندوز ۸ و کنترل گرهای حسگر حرکتی کینکت را روانه بازار خواهد کرد.
در نمایشگاه محصولات الکترونیکی که چندی پیش در لاس وگاس آمریکا برگزار شد، شرکت سامسونگ و الجی تلویزیونهایی عرضه کرده بودند که مجهز به فناوری کینکت بود. شرکت سافتکینگ نیز در تلاش است این فناوری را با فناوری تصاویر سه بعدی ترکیب کرده و آن را بر روی رایانههای قابل حمل خود عرضه کند.
کینکت در اصل نام فناوری است که به کاربران ایکس باکس اجازه میدهد دستگاه بازی خود را بدون هیچ وسیلهای کنترل کنند. این فناوری شامل یک دوربین، دو عدد لنز و یک درگاه مادون قرمز است که توانایی تشخیص حرکت کاربر از فاصله دور را داراست و کاربران میتوانند بدون لمس کردن دستگاه، آیتمهای موجود بر روی صفحه نمایش آن را با حرکات دستان خود از دور کنترل کنند. کینکت حتی قابلیت درک و تشخیص صداهای کاربر را داراست و میتواند فرمانهای صوتی و حرکتی کاربر را تشخیص و آنها را انجام دهد.
منبع : همکاران سیستم
|
![]() |
نویسه خوان نوری(ocr) به عنوان تنها ابزار بازیابی اطلاعات متنی از تصویر، یكی از ابزارهای تبدیل اطلاعات موجود به صورت قابل استفاده و پردازش در رایانه هاست و ایجاد 'مركز داده' یكی از گام های نخستین تحقق این امر است.
در حال حاضر به هنگام اسكن كردن یك متن، اطلاعات آن درقالب تصویر ذخیره می شود ولی می توان با استفاده از برخی از نرم افزارها اطلاعات را در قالب های متنی ذخیره كرد.
هم اكنون این برنامه ها درباره حروف فارسی وجود ندارد و قرار است با ایجاد 'مركز داده 'نویسه خوان نوری ، این ذخیره سازی متنی در زبان فارسی نیز امكان پذیرشود .