
شبكهي اينترنت در سال 1991، با هدف به اشتراك گذاشتن نتايج تحقيقات فيزيكدانان نقاط مختلف جهان به وجود آمد و امروز يكي از كارآمدترين و جامعترين ابزارها براي تبادل اطلاعات در اينترنت، شبكهي جهاني وب است.
شبكهي جهاني وب را ابتدا "تيم برنرزلي" و "روبرت كايليائو" معرفي كردند و سپس توسعه يافت. اين نظام به نظامي چند كاربره تبديل شد، به نحوي كه افراد زيادي ميتوانستند به اطلاعاتي واحد به طور همزمان دسترسي يابند.
تيم برنرزلي صرفنظر از نوع نرمافزار، سختافزار، زيرساختهاي شبكه، زبان، فرهنگ، مكان جغرافيايي يا ناتواناييهاي ذهني و جسمي، به اصول دسترسي جهاني توجه داشت. پس ميتوان گفت كه مفهوم دسترسپذيري در قلب اينترنت قرار دارد.
ظهور وب را ميتوان منشاء يكي از مهمترين تحولات عصر حاضر در عرصهي ارتباطات دانست، در اوايل دههي 1980 در آزمايشگاه فيزيك ذرات اروپا در سوئيس، دانشمندي به نام تيم برنرزلي، توسعهي اتصال دروني رايانههاي دنيا را مطرح كرد و پيشبيني كرد كه در آينده بتوان به تمام اطلاعات و فايلهاي مربوط به فيزيك دسترسي يافت.

به گزارش فارس، با امکانات تازه ای که به کروم افزوده شده از کاربران در برابر بارگذاری بدافزار و محتوای نامناسب محافظت شده و همچنین سرعت لود شدن صفحات افزایش می یابد.
Chrome 17.0.963.46با اعمال تمامی این تغییرات برای کاربران سیستم عامل های ویندوز، مک و لینوکس عرضه شده و به رایگان قابل بارگذاری است.
در صورتی که کاربر این نسخه از کروم درصدد بارگذاری محتوایی برآید که از قبل کنترل نشده و تایید نشده باشد، گوگل تلاش می کند ابتدا از صحت و امنیت این محتوا مطمئن شود.
پیش از این برخی از دیگر شرکت های سازنده مرورگرهای اینترنتی مانند مایکروسافت در IE9 از این فناوری استفاده کرده بودند.
منبع : فارس نیوز

به گزارش ایتنا شرکت کداک که بیشتر مردم دنیا با جعبههای زرد رنگ فیلم دوربینهای آنالوگ آن آشنا هستند، اعلام کرد که قصد دارد بخش تولید لوازم عکاسی خود شامل بخش تولید دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری خود را تعطیل کند.
اعلام مدیران کداک درست یک ماه بعد از انتشار خبر ورشکستگی این شرکت و شکست آن در صحنه رقابت بازار محصولات دیجیتال صورت گرفت.
مدیران کداک امیدوار هستند با این اقدام بتوانند برای پرداخت بدهی ۶.۸ میلیارد دلاری خود صرفه جویی کنند.

حضور سیلوستر استالونه در «مقبره» اکتبر پیش قطعی شد و اکنون آرنولد شوارتزنگر قرارداد نهایی را امضاء کرده است.
شوارتزنگر پس از پایان مسئولیت خود به عنوان فرماندار ایالت کالیفرنیا قصد داشت با این فیلم به دنیای سینما بازگردد، اما پیش از آن ترجیح داد در وسترن «آخرین ایستادگی» به کارگردانی کیم جی ـ وون فیلمساز کرهای نقشآفرینی کند که فیلمبرداری آن به تازگی به پایان رسیده است.
داستان «مقبره» درباره سرشناسترین طراح ساختارهای امنیتی - بخصوص زندانها - در دنیاست. مهارتهای او زمانی مورد آزمون قرار میگیرد که خودش گرفتار میشود و به زندانی میافتد که خودش طراحی کرده است. او باید فردی که او را به زندان انداخته پیدا کند.
فیلمنامه «مقبره» را مایلز چاپمن نوشته و جیسن کلر بازنویسی کرده است.
شوارتزنگر و استالونه در فیلم «گوشتهای دم توپ 2» هم همبازی هستند. شوارتزنگر سال 2010 در قسمت اول این فیلم نقشی کوتاه بازی کرد.
او برای بازی در مجموعه فیلمهای «نابودگر» همین طور فیلمهایی چون «کونان بربر»، «کماندو»، «غارتگر»، «یادآوری کامل»، «آخرین قهرمان اکشن» و «دروغهای واقعی» شهرت دارد. استالونه ستاره سری فیلمهای «راکی» و «رمبو» است.
هافستروم فیلمهای «اهریمن»، «از خط خارج شده»، «1408» و «شانگهای» را در کارنامه دارد. فیلم «اهریمن» او نامزد جایزه اسکار بهترین فیلم خارجیزبان بود.

اوستا، يكي از دوستان «سباستین مونه» فیلسوف خاور(:شرق) شناس فرانسوی بود.
«ژان پل سارتر»، نويسنده و فيلسوف بزرگ ديگر فرانسه نيز، از وی به نام «یکی از انديشمندان برجسته خاور زمین» ياد كرده است. اوستا افزونبر سرايندگي، در زمینه فلسفه، موسیقی و ادبیات فارسی نیز، كوششهايي بسياري داشته است.
از نوشتههاي اوستا ميتوان:
«شراب خانگی ترس محتسب خورده»، «حماسهي آرش»، «اشک و سرنوشت»، «از کاروان رفته» و... نام برد.
اوستا، در١٧ اردیبهشت سال 1370 در سن 62 سالگی زندگي را بدرود گفت و در بهشت زهرای تهران، آرامگاه مشاهیر فرهنگ، ادب و هنر؛ به خاك سپرده شد.
در زير، يكي از سرودههاي اوستا را بخوانيد: